Holland Pest Control

Houtworm bestrijden of houtworm behandelen op een effectieve en verantwoorde wijze? Neem dan snel contact op met de medewerkers van Holland Pest Control. Holland Pest Control beschikt over de benodigde expertise en middelen voor het onderzoeken en behandelen van houtwormen.  

Houtworm is te herkennen aan kleine gaatjes in het hout waar het zogenaamde boormeel (soort zaagsel) uit komt. De grootte van de gaatjes geeft informatie over de soort houtaantaster. Houtaantasters zijn de larven van de: Huisboktor, Spinthoutkever, gewone Houtwormkever en Bonte Knaagkever. De verzamelnaam is “houtboorders”.  

Wij doen eerst een onderzoek naar het probleem, waarna wij meteen overgaan op het bestrijden en beschermen van het hout.  

“Houtworm is vervelend, gelukkig zijn daar krachtige middelen  voor“

“We starten met een houtworm onderzoek daarna direct met bestrijden en het beschermen van het hout. Dit gebeurt met een vloeistof dit werkt acuut.”

“Het zijn de larven van: Huisboktor, Spinthoutkever, gewone houtwormkever en bonte knaagkever die het hout doorboren en opeten. De  verzamelnaam is houtboorders.“

“We starten direct met bestrijden dit is raadzaam een invasie van houtworm betekent niet veel goeds.”

“Het zijn de larven van: Huisboktor, Spinthoutkever, gewone houtwormkever en bonte knaagkever die het hout doorboren en opeten. De  verzamelnaam is houtboorders.“

Herkennen van houtaantasters is redelijk eenvoudig. Je ziet gaatjes in het hout waar een soort van zaagsel uitkomt. Dit noemen we boormeel, aan de grote van het gaatje kunnen we zien met welke houtaantaster we te maken hebben.

Gratis consult

Wilt u weten welk ongedierte u plaagt Bel (06) 295 38 187  voor een gratis consult of vul het contactformulier in.